Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
nari
nari

YAR

Yorum

YAR

( 9 kişi )

1

Yorum

14

Beğeni

4,6

Puan

561

Okunma

YAR

YAR

Umarsizca beklenen yar
Biriktirdigim özlerimle
Sakladigim hüzünleri al
Kaybettigim umutlari yak
Sensiz kalma ihtimalimi..
Kanartacasina sök al

Söyleyemediklerim ol..
Sokul cümlelerime
Sesinde can bulsun dileklerim
Klavuzu ol yüregimin..
Ansizin cik karsima.
Damarimdaki donuk kani
Ayaklandir basi dik yüreginle
Gercek sevgiyi özleyen gözlerim..
Memleket bilsin yüregini
Hadi sarsin bedenin bedenimi..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (9)

5.0

89% (8)

1.0

11% (1)

Yar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
YİTİK AŞKLAR MEZARLIĞI
YİTİK AŞKLAR MEZARLIĞI, @yitik-asklar-mezarligi
14.1.2021 14:21:41
5 puan verdi
güzel şiirdi kutlarım
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL