Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Osmanköseoğlu
Osmanköseoğlu

SOFİLERIN INCI

Yorum

SOFİLERIN INCI

( 1 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

386

Okunma

SOFİLERIN INCI

SOFİLERIN İNCİ

Sofilerin ıncı mercan misali
Bilinmez onların esrarlı halı
Kalplerinde yoktur Dünya hayalı
Senın eserindir ey gavsul azam


Zikirleri hafı yalnız Hak bilir
Ölü olan kalpler böyle dirilir
Nefsin tabuları tek tek yıkılır
Senin marifetin ey gavsul azam

Şefkatle korursun günahtan bizi
Bizlerde tanısak manada sizi
Kalplerde kalmasın günahın izi
Arzu halimiz bu ey koca sultan

İstersin tövbeye sadık olalım
İlahi Rahmetle dolup daşalım
Hakkın rızasına doğru koşalım
Arzu halimiz bu ey koca sultan

Sofilerin koşar Hakkın yoluna
Marifet künyesi vardır boynuna
Gülecekler onlar ömrün sonunda
Senın şefkatınla ey gavsul azam

OSMAN KÖSEOĞLÜ
04-02-1996
Kendirli-RİZE


Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sofilerın ıncı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sofilerın ıncı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SOFİLERIN INCI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL