Mucizeler aniden olan şeylerdir, istemekle çağırılmazlar; ama kendiliklerinden, genellikle de hiç olmayacak bir anda ve kendilerini en az bekleyen kişilere gelirler. (k. ann porter)
Fehmi Tazegül
Fehmi Tazegül

UÇARAK.

Yorum

UÇARAK.

( 1 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

447

Okunma

UÇARAK.

UÇARAK.


Kimseler bakmaz gerçek yaşıma.
Sevda istemem gelmesin başıma.
Ela gözlerle bir yar çıktı karşıma.
Uçarak gider kaçar sanki kuş gibi.



Ağrır benim başım dönmüş deliye.
Derdimi söylemedim ben kimseye.
Sevdim onu benziyor boyu Selvi’ye.
Uçarak gider kaçar sanki kuş gibi.



Benim gönlüm kanar can içerden.
Çiçek almak isterim onun elinden.
Okmuş kirpikleri vurdu derinden.
Uçarak gider kaçar sanki kuş gibi.



Fehmi.
Olmuştur gönlümün tek sahibi.
Al olmuş yanakları sanki gül gibi,
Kimseler anlamadı benim halimi.
Uçarak gider kaçar sanki kuş gibi.

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Uçarak. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Uçarak. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
UÇARAK. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Midayet Kara
Midayet Kara, @midayetkara
11.1.2021 11:15:38
5 puan verdi
Değerli şairim Sayfanızda anlamlı ve de kurgusu çok güzel bir şiirinizi beğeniyle okudum kaleminiz susmasın kalın sağlıcakla
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL