Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski

KEDER

( 5 kişi )

1

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

323

Okunma

KEDER

KEDER

Dünya denen fani alem,
Çok gamlıdır,elem dolu,
Böyle gelmiş,öyle gider,
Bitmiyor ki,hüzün keder.

Hiç bitmiyor onca keder,
Dinç bedeni hasta eder!
İnsanoğlu candan bezer,
Bitmiyor ki,hüzün keder!

Kalmadı ki,hoş gülüşler,
Hiç bitmiyor kara düşler,
Sarpa düştü bütün işler!
Bitmiyor ki,hüzün keder!

Gamlanıyor aşık kalpler,
İnsanlarda elem bitmez!
Çile çeker seven kalpler!
Bitmiyor ki,hüzün keder!

NAZIM TAŞTAN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Keder Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Keder şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KEDER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman Akçay
Osman Akçay, @osmanakcay
11.1.2021 01:37:12
5 puan verdi
Tebrik ediyorum.

Kaleminize gönlünüze sağlık.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL