Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
direniş
direniş

YANSA DA DÜNYA...

Yorum

YANSA DA DÜNYA...

( 5 kişi )

2

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

476

Okunma

YANSA DA DÜNYA...

Düzen mi kaldı acunda
Yıkıldı her şey
Tarumar edildi sevdalı yürekler
Kırlarda renk renkti kelebekler
Şimdi hepsi de öldüler
Aşkı zehir etti zebaniler...

Mutsuzluk akıyor şol ırmaklardan
Kan deryası denizler
Gözlerde umutsuzluk ışıltısı
Gönül bahçesinde güller
Harab olmuş saadet dolu evler
Hayata küstüler...

Yine de kızıl ufuk da görünüyor
Mavi, kırmızı, beyaz benekli kelebekler
Kutlu sevdayı müjdeliyor
Alev alev harlanıyor gönül dağı
Yansa da dünya...

Zafer Direniş
...

Karabulut.

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Yansa da dünya... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yansa da dünya... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YANSA DA DÜNYA... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Aygün Deniz
Aygün Deniz, @aygun-deniz
27.12.2020 14:59:30
5 puan verdi
Çok güzeldi, çok beğendim Direniş Hocam. Saygılar.
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
27.12.2020 14:51:26
5 puan verdi

YANSA DA DÜNYA şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL