Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
cihan61
cihan61

GECELERİME

Yorum

GECELERİME

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1424

Okunma

GECELERİME

Aşkım gel tut elimden
Değsin ayaklarımız çıplak toprağa
Gidelim biz bu ellerden
Sarılalım daldan düşen yaprağa.

Sevgilim; tut elimden
Henüz çiçekler açmadan varalım
Kelebekler uçmadan kaçalım
Dillere düşmeden yanalım

Gel tut elimden durma
Dağların karı erimeden varalım
Yetişelim çiçekler solmadan
Dağılmadan sisleri dağların

Tut ellerimi bırakma
Rüyalarımdaki gibi ol benimle
Nisan fırtınası gibi yağ üstüme
Beni sensiz bırakma gecelerime

14.07.2006

cihan

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gecelerime Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gecelerime şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GECELERİME şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
SEMRAİNAOĞLU
SEMRAİNAOĞLU, @semrainaoglu
27.7.2008 10:51:01
kutlarım
cihan61
cihan61, @cihan61
26.7.2008 14:53:05
hayatgülbahçesi
hayatgülbahçesi, @hayatgulbahcesi
26.7.2008 14:06:59
YAR İLE BİRLİKTE BİTİMSİZ MUTLULUKLARA DOLU DİZGİN KOŞMANIZ DİLEKLERİMLE
Yüreğinize sağlık akıcı dizelerdi tebrkler
gelmeyenvuslat
gelmeyenvuslat, @gelmeyenvuslat
26.7.2008 13:34:12
yürekten çağrılanın bu güzel duygulu çağrıya cvp vermiş olmasını temenni ediyor,çalışmalarınızın devamını diliyorm...sevgiyle kaln.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL