Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Gürsel İLERİ
Gürsel İLERİ

Onun Yorgunluğu

Yorum

Onun Yorgunluğu

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

493

Okunma

Onun Yorgunluğu

Onun Yorgunluğu

Sensiz!
Ben hep karakıştayım
Sen neredesin?
Oy! Ömrümün özlenen yazı
Oy! Gönlümün dertli türküler çalan kırık sazı
Yine hasret nöbetlerindeyim
Uykusuz gecelerin karanlık hapislerindeyim

Bak!
Ben yine buralardayım
Yerim belli yurdum belli
Sen gideli
Tarifsiz acılardayım
Neredesin sen?

Dönsen bile artık neyleyim
Alıştım sensizliğe, baştan söyleyeyim
Desen de çıkıp, geleyim
Dolduramazsın artık sol yanımdaki boşluğu
Sanma bu meyin
Bak anlatayım neyin sarhoşluğu
Çekti ya bu yürek onca acıyı, yokluğu
Bu onun yorgunluğu…

Gürsel İLERİ

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Onun yorgunluğu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Onun yorgunluğu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Onun Yorgunluğu şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL