Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
M.Sabri Haberveren
M.Sabri Haberveren

GELSE KUZEYLİM

Yorum

GELSE KUZEYLİM

( 2 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

452

Okunma

GELSE KUZEYLİM

M. Sabri Haberveren

Ağlıyorum…
Göz yaşlarım iniyor,
Iğıl, ığıl tuzlu,
Altın saçlarını özlüyorum.
Deniz ve yosun kokulu,
Gelse kuzeylim diyorum.
Başında güller sokulu.
Ağlıyorum.
Göz yaşlarım iniyor.
Yapış, yapış tuzlu…
Mavi gök kubbede,
Gözlerini anımsıyorum.
Uçan kuşlara bile
Gelse kuzeylim diyorum.

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Gelse kuzeylim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gelse kuzeylim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GELSE KUZEYLİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
11.12.2020 20:04:58
5 puan verdi

GELSE KUZEYLİM şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL