Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Ozan Anzeri
Ozan Anzeri

ACEMİ AŞIK

Yorum

ACEMİ AŞIK

( 6 kişi )

0

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

617

Okunma

ACEMİ AŞIK

ACEMİ AŞIK

Ben ki acemi aşık
Aşkın narında ateşe aşık kelebek
Adını aşk koydum
Ey gözlerinde aşka meftun olduğum bayan
Dudaklarından aşk şarabı içtiğim çağlayan
Solumdaki üç nokta...
Bilemezsin kaç sensizliği geleceksin diye uyuttum
Kaç acının ipini amansızca çektim
Yaralarıma tuz basarken hasretin
Ahım arza çıktı delirecektim
Hallaç pamuğu sevdamı gam yüküyle taşırken
Adı konmamış yalnızlıklarda bile ben sözümü tuttum

Ozan Anzeri

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Acemi aşık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Acemi aşık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ACEMİ AŞIK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL