Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Havva kuşcu
Havva kuşcu

💫 Unutma 💫

Yorum

💫 Unutma 💫

( 4 kişi )

1

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

600

Okunma

💫 Unutma 💫

💫 Unutma 💫

Yaralandığın zaman hayata küsüp de umutsuzluğa kapılma
Seni yaralayan insanlarda
Bir gün senin durumuna düşer bunu sakın unutma..!
Havva Kuşcu

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

💫 unutma 💫 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz 💫 unutma 💫 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
💫 Unutma 💫 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ŞÜKRÜ ATAY
ŞÜKRÜ ATAY, @sukruatay
5.12.2020 11:12:23
5 puan verdi
Bu güzel ve anlamlı şiir neden yorumsuz kalmış " SENİ YARALAYAN İNSANLARDA
BİR GÜN SENİN DURUMUNA DÜŞER BUNU SAKIN UNUTMA..! " demiş şair bundan daha güzel söz mü olur, kutluyorum tebrikler.
Saygılar sunarım. Esen kalınız.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL