Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Seçim Seziş
Seçim Seziş

Yüreğim Engelli Değil

Yorum

Yüreğim Engelli Değil

( 4 kişi )

0

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

478

Okunma

Yüreğim Engelli Değil

Yüreğim Engelli Değil

Ey insan kaldır engellerini
Ellerin mi engelli.
Bacakların mı?
Varsın gözlerin,
kulakların ,
zekân engelli olsun.
Yüreğin de engel olmasın.
Yüreklerin engeli olmamalı...
Yüreklerin özrü olmamalı...
Hadi yüreğini ver bana
Sev yüreğinle
Kırılmış olsa da yüreğin,
Verebilecek en güzel şeydir insana
Sevgi dolu yüreğin
Ben sana yüreğimi veriyorum.
onun engeli yok
Uzaklarda olsa da bedenim
yüreğim kanatlar takar gelir yanına
Gözlerim kör, yollarımız karanlık olsa da
Yüreğim görür o karanlıkta yolları.
Bir yüreğim kaldı.
Engelli olmayan, özgür.
Vereceğim içindeki sevgileri, özlemleri
Sınır, engel tanımadan tüm Dünya’ya
Seçim Saliha Seziş
3 Aralık. 2014
Osmaniye

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Yüreğim engelli değil Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yüreğim engelli değil şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yüreğim Engelli Değil şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL