Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Tahsin emek
Tahsin emek

MAHKUM ETTİN

Yorum

MAHKUM ETTİN

1

Yorum

5

Beğeni

0,0

Puan

515

Okunma

MAHKUM ETTİN

MAHKUM ETTİN

Yokluğuna mahkum ettin! Hak mıdır?
Ey sevgili bendesin! Dediklerin bu mudur?
Senden bana gelen! Acıyla yakan kahır!
Sevmenin cezası ne çok imiş bilmedim!

Bir selamı çok görür de demezsin!
Bir gülüşün hayat verir bilmezsin!
Bir gün gelip gözlerime gülmezsin1
Aşkın ne zor imiş EYCAN çözmedim!

Sana güller derdim gönül bahçemden!
Veremedim ondan artıyor çilem!
Git diyorsun bırakıp da gidemem!
Çok geldim de gitmeyi denemedim!

Ey Can derim bilirsin canımdasın!
Uzak olsan her zaman yanımdasın!
Damarımda dolaşan kanımdasın!
Ne çok sevdim sen onu bilemedin.

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Mahkum ettin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mahkum ettin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MAHKUM ETTİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kevir
kevir, @kevir
23.11.2020 09:08:26
Tebrik ediyorum Kalemine yüreğine sağlık
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL