Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
barbor
barbor

SANA DOĞRU YOL ALMAK

Yorum

SANA DOĞRU YOL ALMAK

( 3 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

473

Okunma

SANA DOĞRU YOL ALMAK



Ölümü daha
anlaşılır kılar
bazılarımızın
bizden önce
ölümü
daha
katlanılır
bir şey
halini alır
böylece ölüm
daha az
feci bir
şeye dönüşür
hatta
öyle
ölümler
vardır ki
gün sayar
insan
belli ki
yeni tanışacağı
bir ölü vardır
buna
bir isim
olarak
ölümden
daha fazlası
gerekir.



İlker ÖZDEMİR

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Sana doğru yol almak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sana doğru yol almak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SANA DOĞRU YOL ALMAK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL