Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Celal Ünal
Celal Ünal

UZAK DUR

Yorum

UZAK DUR

( 2 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

592

Okunma

UZAK DUR


Uzak dur benden görünüp bana benzemeyen
Hey sen
Uzak dur bayrağımdan
vatanımdan yurdumdan
Uzak dur Ezanımdan Kur’anımdan
Hey dost görünüp bana düşman olan
Sinsi sinsi arkamdan
Türlü planlar kuran
Uzak dur
Eğer bir şahlanırsa yüreğimde kanım
Kendine sığınacak yer bulamazsın
Celal ÜNAL
Şehitlerimize ithafen
Mekanları cennet olsun Allah analarına babalarına yakınlarına sabr-ı cemil versin

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Uzak dur Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Uzak dur şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
UZAK DUR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Gesidera
Gesidera, @gesidera
25.10.2020 15:31:27
Güzeldi şiiriniz.
Tebrik ederim...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL