Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
kaanaybüke
kaanaybüke

Geceye düş olur

Yorum

Geceye düş olur

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

656

Okunma

Geceye düş olur

Akşam
Sarar sarmalar
Duyğuların yoğunluğu
Geceye düş olur
Hasret ve özlem
Islak gözlerin buğusu
Düş olur dalarsın
Gecenin koynuna
Isıtır duyguların
Soguk gecelerde
Sıcak bir sohbet
Sıcak bir çay
Sevdiğinle olmalı şimdi
Ve sen ruhunu ısıtmalısın
Bir çift sıcak bakışta

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Geceye düş olur Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Geceye düş olur şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Geceye düş olur şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Gesidera
Gesidera, @gesidera
25.10.2020 10:48:13
Güzel bir şiir olmuş.
Kutlarım...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL