Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
orhanafacan
orhanafacan

KARABAĞ İŞGALİN’İN İNTİKAMI

Yorum

KARABAĞ İŞGALİN’İN İNTİKAMI

( 4 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

615

Okunma

KARABAĞ İŞGALİN’İN İNTİKAMI

KARABAĞ İŞGALİN’İN İNTİKAMI

KARABAĞ İŞGALİN’İN İNTİKAMI



Tabutlar ,sedyeler dolumu dolu..
Çoğunun canı yok, kiminin kolu
Cephe yolun oldu cehennem yolu.
Türk’ün katili Ermeni caniler.
Cehennemde bekliyor zebaniler
🇹🇷
Tarih boyu yaptın Türk katliamı...
Batıl dinin mi verdi bu ilhamı.?
Karabağ işgalinin intikamı.
CEPHEDEN İADE teslim ana ya.
Kalkmayın artık Türk ’le savaşmaya.
🇹🇷
Benim davam kutsal, hem de haklıyım. .
Otuz yıllık hakkı alacaklıyım
Haddimi aşmakta hep yasaklıyım
Cepheden, peygamberin aguşuna
Böyle can veririm vatan uğruna.
🇹🇷
Orhan Afacan İzmir. 20.10.2020

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Karabağ işgalin’in intikamı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Karabağ işgalin’in intikamı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KARABAĞ İŞGALİN’İN İNTİKAMI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL