Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
mustafa seven kalp
mustafa seven kalp

Sevmeyi Dene

Yorum

Sevmeyi Dene

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

545

Okunma

Sevmeyi Dene

Sevmeyi Dene

Sevmeyi Dene

sevginin tadına varmak istiyorsan
önçe karşındakine kendini bırakmayı ögren
uzatılan eli elinin tersiyle itmek yerine
kalbin üstünde başın sag köşesinde tutmasını bil
sevene saygıda kusur etme sen
senden mutlusu olmaz bilesin
önçe insan sonrada Sevmeyi Dene

yüksekten ucma tutan insan bulamasın
seviyorsan bırak ona kendini sonsuza kadar
boşa giden günler geri gelmez
seni seveni yüzüstü bırakmak yerine
yüreginde ona yer vermesini dene
bırak boşa yaşamayı be gülüm
seni seveni geç olmadan Sevmeyi Dene

21 47 07 09 2017

şiir:Mustafa seven kalp

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sevmeyi dene Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevmeyi dene şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevmeyi Dene şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL