İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
yalciner17
yalciner17

evvel Allah

Yorum

evvel Allah

( 5 kişi )

2

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

425

Okunma

evvel Allah

bu günlerde geçer elbet...
bu: bu kadar basit.
darlanma deli gönlüm; bu, bu kadar basit.
Allah en büyük.
hepsi geçer...
elbette..!
yiğit yıkıldığı yerden kalkar!
bence sen de dirilirsin... ev’el Allah!




yalçıner yılmaz
14-10-2020
çanakkale

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Evvel allah Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Evvel allah şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
evvel Allah şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Gesidera
Gesidera, @gesidera
14.10.2020 23:03:47
Güzel bir şiir.
Tebrik ederim.
Etkili Yorum
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
14.10.2020 21:11:22
5 puan verdi

Güzel bir şiir okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL