Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
Savaştepe
Savaştepe

Eğitim şart !

Yorum

Eğitim şart !

( 2 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

782

Okunma

Eğitim şart !

70 Lİ YILLAR: HIZLANDIRILMIŞ
"KIZAKTAN EĞİTİM"
80Lİ YILLAR: TERÖRİZE EDİLMİŞ "TUZAKTAN EĞİTİM"
90 LI YILLAR: ÖRGÜN DENİLEN
"KAZAKTAN EĞİTİM"
2000LER: ELDE KALAN
"AZIKTAN EĞİTİM"
2020 Lİ YILLAR: VİRÜS BULAŞMIŞ
" UZAKTAN EĞİTİM"
NE BU EĞİTİMİN ÇEKTİĞİ BÖYLE KARDEŞİM ?
(Onuncuköylü)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Eğitim şart ! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Eğitim şart ! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Eğitim şart ! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Aslıbirer
Aslıbirer, @aslibirer
3.10.2020 12:12:25
5 puan verdi
Doğruya doğru demek için onuncu köye gerek yok bence:))
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL