Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Çelebi TÜRKKÖSE
Çelebi TÜRKKÖSE

Çocuklar Gibi

Yorum

Çocuklar Gibi

( 7 kişi )

3

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

455

Okunma

Çocuklar Gibi

Ve gelince
Tası tarağı toplama zamanı
Vakit tamam
Sonu ya dram
Ya mutlu sona kavuşma anı
Ortası yok, ikisinden biri
Takdir Hüdanın emri

Dilerim sevgilim seninle
İrem bağlarında el ele
Koşalım çocuklar gibi
Uçalım kuşlar gibi
Baştan başa iremi..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (7)

5.0

100% (7)

Çocuklar gibi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çocuklar gibi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Çocuklar Gibi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Gülüm Çamlısoy
Gülüm Çamlısoy, @gulum-camlisoy
2.10.2020 20:33:03
5 puan verdi
sıcak içten bir şiir
selam ve saygılarımla hocam
Etkili Yorum
AZAP
AZAP, @azap
2.10.2020 20:21:12
5 puan verdi
niyet önemli o da halis dost kutlar esenlikler dilerim...
Etkili Yorum
ABDULKERİM KAYA
ABDULKERİM KAYA, @abdulkerimkaya
2.10.2020 11:13:39
5 puan verdi
Çok güzeldi çok acıklıydı,
yüreğine sağlık Üstadım ,
ders vericiydi,akıcı anlamlı
sevda ve özlem vardı
düşündürücüydü
kutluyorum
Dualarımla selamlarımla her daim.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL