Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Na
Nazmiye Zuhal Topçu

GÖR

Yorum

GÖR

( 2 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

411

Okunma

GÖR

Ne kadar savunmasızsan
O kadar daha fazla
Gösteriyordu dünya gerçek yüzünü
Sen yürü
İnadına sevgi yolu olmalı yol
O kadar ufalıyordu ki
Her fedakarlığımda
Ve anlıyordu hiçliğini
Önce Allah’tan sonra güzel olan ne varsa
Ve kendinden af dileyebilir mi?
Kötüye kötü demek asla yol değildi
O makus talihi yenen bunu görendi.




Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Gör Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gör şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ozan İhlasi (Bekir Akbulu
Ozan İhlasi (Bekir Akbulu, @ozan-ihlasi-bekir-akbulut
23.9.2020 23:02:02
Güzeldi tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL