Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
ta
tankut mutlu

Sev Der Kalpler

Yorum

Sev Der Kalpler

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

402

Okunma

Sev Der Kalpler

Sev Der Kalpler

Sev der kalpler hiçbir zaman vazgeçmeden
Ardımızda gözyaşları bırakmadan seveceğiz
Bir el tutulursa tüm eller tutulacak sevda yolunda
Sev diyecek tüm kalpler bu dünyada severek

Asla kötülükler olmayacak ve kendimiz yeneceğiz
Şarkılar hiç saklı kalmayacak severek bu dünyada
Bir çiçek misali olacak tüm insanlar bu dünyada
Sev diyecek tüm kalpler bu dünyada birlikte olunacak

Tankut MUTLU 17.09.2020 Perşembe 15.05

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sev der kalpler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sev der kalpler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sev Der Kalpler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL