Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Asit__
Asit__

NE ÇIKAR

Yorum

NE ÇIKAR

0

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

556

Okunma

NE ÇIKAR

NE ÇIKAR

Ne çıkar
Bitmişse bahar
Ne çıkar bitmişse yazlar
Gelmişse sonbahar
Ne çıkar...

Bilir misin kirazlar
Eylülde de çiçek açar

Ne çıkar
Sönmüşse ışık
Ne çıkar akşamsa artık
Çökmüşse karanlık
Ne çıkar...

Bilir misin yıldızlar
Ay gece olunca parlar

Tekin Çakır

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Ne çıkar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ne çıkar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NE ÇIKAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL