Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Buğra Durmuş Özdemir
Buğra Durmuş Özdemir

SENDE SEVİYORSUN

Yorum

SENDE SEVİYORSUN

( 2 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

474

Okunma

SENDE SEVİYORSUN

Aklımı başımdan aldın kız deli
Unutmam bana bakan gözleri
Düşünmedim asla ben sensizliği
Bu aşk beni öldürür sen biliyorsin
Susma sende beni çok seviyorsun


Bir gün seni aklımdan çıkarmadım
Aşkımdan değil geçtim canımdan
Farkım varmı benim sanki mecnundan
Bu aşk beni öldürür sen biliyorsin
Susma sende çok beni seviyorsun


Gönlümdeki gonca gülü soldurdun
Sevdanın peşinden beni çok kosturdun
Ellerimle saçım basım yoldurdun
Bu aşk beni öldürür sen biliyorsun
Susma sende beni çok seviyorsun

Durmuş Özdemir

08 Eylül 2020

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sende seviyorsun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sende seviyorsun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENDE SEVİYORSUN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL