Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
evren ve ben
evren ve ben

KARANLIK ÇÖKÜNCE 420

Yorum

KARANLIK ÇÖKÜNCE 420

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

612

Okunma

KARANLIK ÇÖKÜNCE 420

KARANLIK ÇÖKÜNCE
GECENİN KARANLIĞI GİBİ
BİR BURUK ACI KAPLAR İÇİMİ
TUTAMAM KENDİMİ ÇIKARIM EVDEN
KOYU VERİRİM KENDİMİ SOKAKLARA
DAYANAMAM SENSİZ GEÇEN
ZAMANA KARANLIK GECELERE
İNSAN YİTİRDİNMİ BİR ŞEYİ
ACI BİR ŞEKİLDE ANLIYOR DEĞERİNİ
İŞ İŞTEN GEÇTİMİ HİÇ BİR ŞEYİN FAYDASI OLMUYOR
SADECE ONDAN BURUK BİR ACI KALIYOR GERİYE
EVET SENDEN BANA KALAN SADECE
BURUK BİR ACI KALDI GERİYE
BİRDE DİNMEYEN GÖZ YAŞLARIM
ALO ORADAMISIN BENİ DUYUYORMUSUN
ARAMIZDAKİ OLUP BİTENLERİ UNUTUP
YENİDEN BİR ARAYA GELMEYİ
NE KADAR ÇOK İSTERDİM BİLEMEZSİN
AMA BİLİYORUMKİ BENİ AFFETMEYECEKSİN

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Karanlık çökünce 420 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Karanlık çökünce 420 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KARANLIK ÇÖKÜNCE 420 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL