Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
Nigar Güler
Nigar Güler

BU KAÇINCI ŞİİR

Yorum

BU KAÇINCI ŞİİR

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

4,0

Puan

650

Okunma

BU KAÇINCI ŞİİR

BU KAÇINCI ŞİİR

Ne yapsan değişmez bu kader.
Eğdim başımı.
Alnıma yazılan gül kurusu kırıntıları.
Ve hüznüyle duvar yapmış,
özlenen hatıralar...
..
Nerdesin ömrümün hasret kokan akşamı.
Bu kaçıncı şiir.
Yazıpta buruşturup attığım.
Kırgınlıklarıma dolayıp,
camdan fırlattığım.!
Kırıldığı yerden devam edilmezmiş bir kadınla.
biliyormuydun?
Sanmıyorum..
Viranım ben şimdi.
Hatta bir avare.
Ne virgülümsün ne ünlem.!
Noktalardan sonra gelmeyecek sabahımsın.
Anladım.
Ben,
sende değil’’AŞK’’ ta kaldım...
Sustuğum yerdeyim can;
Bir adım atamadın ?

T.C Nigâr Güler.

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

4.0

100% (1)

Bu kaçıncı şiir Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu kaçıncı şiir şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BU KAÇINCI ŞİİR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL