Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
eminnur acar
eminnur acar

BALIĞIN CENNETİ

Yorum

BALIĞIN CENNETİ

( 5 kişi )

2

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

742

Okunma

BALIĞIN CENNETİ

BALIĞIN CENNETİ




Başarı yaparım diyerek yola çıkanlarındır
İnanırsan kendine, güvenirsen Rabbin engelleri kaldırır

Her canlıya verilmiştir beyin
Beyin emrinde beyin

İste olsun, dile gelsin
Dile gelsin dillendir

Ol de olsun öl de ölsün
Kötüler bilmesin! dünyayı bozmasın

Güzel insanların önüne serilsin
Yeşilin her tonu

Cennette kötünün işi ne
Onun cenneti odun ateşi

Balığın cenneti deniz
İnsanın iyisi gittiği her yeri,cennete çevirendir

eminnur güler acar

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Balığın cenneti Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Balığın cenneti şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BALIĞIN CENNETİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
saf şiir
saf şiir, @safsiir
31.8.2020 17:52:00
5 puan verdi
Bir çırpıda okuduğum, akıcı ve güzel şiirini tebrik ederim. Selam ve dua ile...
Etkili Yorum
AZAP
AZAP, @azap
31.8.2020 15:39:19
5 puan verdi
anlam ve güzelliğe vurgu yapılan harika bir şiir daha dosttan kutlarım...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL