Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
barış-istan
barış-istan

nesi zor

Yorum

nesi zor

( 1 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

389

Okunma

nesi zor





şu üç günlük dünyada..
önümüz sonsuz alem
cennet cehennem
kabir sırat
herşey yazılıyor
görüyor Rabb

iken..

hakikatçilik dışında
bir yol tutturan
şaşırtıcı bir iş etmiştir

isterse olsun milyon

sen yoluna bak
ister kal tek

nesi zor
tutturacaksın sadece

neye yazılayım
"az buçuk"



.....



Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Nesi zor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nesi zor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
nesi zor şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
22.8.2020 23:07:03
5 puan verdi
duygu içinde çok güzel bir şiirdi
Yüreğine sağlık.
Nice güzel şiirlere dost
kal esenlik içinde...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL