Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
Haşim CAN Mersin
Haşim CAN Mersin

BENDEN GEÇTİ

Yorum

BENDEN GEÇTİ

0

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

834

Okunma

BENDEN GEÇTİ

BENDEN GEÇTİ

Sen ne düşünürsün bilemem ama
Yıllarım heba oldu benden geçti
Yüreğim yıprandı tutmuyor yama
Hayaller suya düştü benden geçti

Bitti artık yalan süslenmiş laflar
Bana ilham gerçek dediğin gaflar
İşe yaramadı yaptığım aflar
Hayaller suya düştü benden geçti

İçimde bir çocuk seninle kaldı
El ele göz göze o günler baldı
On bir yaşındayken kalbimi çaldı
Hayaller suya düştü benden geçti

Haşim CAN – ( 575 ) - 16/ 08 / 2019

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Benden geçti Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Benden geçti şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BENDEN GEÇTİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL