Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Asrın Şairi
Asrın Şairi

MİNNET EYLEMEM

Yorum

MİNNET EYLEMEM

1

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

413

Okunma

MİNNET EYLEMEM

MİNNET EYLEMEM


Alın Yazım Yazan Haktır
Kullara minnet eylemem
Gideceğim yer Topraktır
Çullara minnet eylemem

Bu Gün Ah Çekip İnledim
Yürek Oydum derinledim
Yağmur yağdı serinledim
Yellere minnet eylemem

Dağlardan Aşar Giderim
Yayla’ da Yaşar Giderim
Mevlama Koşar Giderim
Yollara minnet eylemem

ZİYANİ kendim solmuşum
Ben Aradığım Bulmuşum
Dikenlerle Dost Olmuşum
Güllere Minnet Eylemem

ÖZTÜRK ERBEK.

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Minnet eylemem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Minnet eylemem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MİNNET EYLEMEM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
16.8.2020 18:41:00
duygu dolu bir sevgi rengiydi şiir dost kutlar esenlikler dilerim...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL