Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Asil Yüce
Asil Yüce

ZERRE

Yorum

ZERRE

1

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

399

Okunma

ZERRE

Bir yalnızlık şiiri yazmak istedim,
Alemlerde alem olmak için,
Seyrederken bir hilal ilişti,
Şavkı aşıklar söyletir seherde,

Bir ben ölüymüşüm meğer,
Canandan bir can var imiş her zerrede,
Her yandan işitirim,
Yumsam da gözlerimi yürek titrer,
Nefes titrer, kalem titrer,
Arş titrer,
Hay ile Hak der.

2018

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Zerre Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Zerre şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ZERRE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Nefesi
Nefesi, @nefesi
15.8.2020 09:47:03
Anlamlı ve güzeldi. Tebrikler.
Yüreğinize sağlık.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL