Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Mehmet SEMERCİO.
Mehmet SEMERCİO.

Güle Güle Git....

Yorum

Güle Güle Git....

( 7 kişi )

1

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

500

Okunma

Güle Güle Git....

Güle Güle Git

Zamanı geldiyse son karar Hak’ta
Eylemiyeceğim, güle güle git!
Bedenin burada, ruhun uzakta,
Bağlamıyacağım, güle güle git!

Gönülsüz gidişe şaşkınlardayım,
Yüz yıl yaşasak da olmuyor doyum.
Elimde değil ki nasıl tutayım?
Zorlamayacağım, güle güle git!

Acelesi mi var, şafak doğsaydı?
Hünküren gözlerim son kez doysaydı.
Dönüşü olmayan yol demek buydu?
Ağlamayacağım, güle güle git!

Aşkı erteledin, yarın var derken,
Gençecik gidişin elbet çok erken.
Gözlerim arkandan son kez bakarken,
Dağlamıyacağım, güle güle git!

10.08.2020

Mehmet Semercio

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (7)

5.0

100% (7)

Güle güle git.... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Güle güle git.... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Güle Güle Git.... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
10.8.2020 08:46:34
5 puan verdi
duygu ve hüzün dolu bir yürek sesiydi dost kal esenlik içinde...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL