Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
İsmail Esiner
İsmail Esiner

Bana Sormayın

Yorum

Bana Sormayın

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

411

Okunma

Bana Sormayın

Bana Sormayın

Düşlerim yine uykusuz bu gece
Ayakta yürüyor adım adım
Duvarlar üstüme üstüme geliyor
Gözlerimin halini bana sormayın

Fikrim anlamsız kaldığı yerlerde
Kayboldum ben bir oda içinde
Gidip geldiğim iki adım
Halimi bana sormayın

Özgürlüğüm dört duvar gecelerde
Ne uyku geliyor nede gölgesi
Özlem içinde kaldı gözkapaklarım
Zifiri karanlık beni çok iyi tanır
Onu bana beni ona sormayın

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bana sormayın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bana sormayın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bana Sormayın şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL