Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
gelincik
gelincik

“İhtiyacım olan tek ‘şey’

Yorum

“İhtiyacım olan tek ‘şey’

0

Yorum

7

Beğeni

0,0

Puan

1026

Okunma

“İhtiyacım olan tek ‘şey’

“İhtiyacım olan tek ‘şey’

beni al ve beni her yere yönlendir.
Beni sev.


kendimi sadece sende kaybedebilirim.

gelincik

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
“ihtiyacım olan tek ‘şey’ Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz “ihtiyacım olan tek ‘şey’ şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
“İhtiyacım olan tek ‘şey’ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL