Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Tahir Görenli
Tahir Görenli

GÜLE SÖZLEDİM

Yorum

GÜLE SÖZLEDİM

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

453

Okunma

GÜLE SÖZLEDİM


Gözlerimi sensiz güle sözledim
Hasretin yaktı gel sensiz olmuyor
Sözlerimi sensiz dile gizledim
Hasretin yaktı gel sensiz olmuyor.

Sensiz dolaşsam da yeşil kırları
Kim anlar bendeki gizli sırları
Bir başıma yıktım bütün zorları
Hasretin yıktı gel sensiz olmuyor.

Minnet mi istersin nedir nedenin?
Ellerini öptüm yaşlı dedenin
İnsafa gelmez mi artık bedenin?
Hasretin sıktı gel sensiz olmuyor.

Daha dayanacak gücüm kalmadı
Ne istedi felek aldı salmadı
Attığım adımlar yeri bulmadı
Hasretin sekti gel sensiz olmuyor.

Sesime ses verip bana gelmedin
Ne acılar çektim bunu bilmedin
Zahiri yüzüne bakıp gülmedin
Hasretin çöktü gel sensiz olmuyor.

Tahir GÖRENLİ.25.07.2020




Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Güle sözledim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Güle sözledim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÜLE SÖZLEDİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL