Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Erol Avcı
Erol Avcı

YAR AĞLARIM

Yorum

YAR AĞLARIM

( 2 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

438

Okunma

YAR AĞLARIM

YAR AĞLARIM

Göz göz oldu gönül yaram
Felek derdi dert de sıram
Kaderimle açık aram
Yanar yanar yar ağlarım
.
Çile aşkım aşkta çilem
Yar olmuyor gönle melhem
Ölüyom bak dirhem dirhem
Döner döner yar ağlarım
.
Hasret koydun adım adım
Alamadığım muradım
Ayrılıkmış meğer adın
Susar susar yar ağlarım
.
Erol bitmez sen de sızı
Kötü kader denen yazı
Çekilir mi sevda nazı
Yazar yazar yar ağlarım
Erol Avcı

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Yar ağlarım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yar ağlarım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YAR AĞLARIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL