Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Mehmet Ali Çıbıklı
Mehmet Ali Çıbıklı

Gönül Kuşu

Yorum

Gönül Kuşu

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1092

Okunma

Gönül Kuşu



Sana giden yolları
Birden bire kapattın
Benden kurtulmak için
Bahaneler yarattın.

Seni saran kolları
İki yana fırlattın
Meraktan ölüyorum
Beni kimlere sattın.

Bilmedin kıymet nedir
Sevgiden anlamadın
Kaderine razı ol
Bunu yapmayacaktın.

Gönül kuşu kaçarsa
Sonra zor yakalarsın
Başka dala konarsa
Arkasından bakarsın.

Mehmet Ali Çıbıklı

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gönül kuşu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gönül kuşu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gönül Kuşu şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Nagihann
Nagihann, @nagihann
18.7.2008 00:01:30
kutlarım çok beğendim gidene uğurlar olsun sevgiyle kalın ...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL