Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
mustafa seven kalp
mustafa seven kalp

yoksun babam

Yorum

yoksun babam

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

450

Okunma

yoksun babam

yoksun babam

yoksun babam
senin üzerinde otlar cıktı
ben senden uzaklardayım
bu bayram yanına gelemedim
bogazımda bir dügüm oldu
aglasam ne fayda be babam
sen yoksun yanımda
canım çok yanıyor
her günüm bir hüzün
sen yoksun babam
03 04 25 06 2017
şiir:Mustafa seven kalp

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yoksun babam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yoksun babam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
yoksun babam şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL