Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
gelincik
gelincik

“Çok ayıp,” d e m ey i n i z.

Yorum

“Çok ayıp,” d e m ey i n i z.

6

Yorum

12

Beğeni

0,0

Puan

898

Okunma

“Çok ayıp,” d e m ey i n i z.

“Çok ayıp,” d e m ey i n i z.

′ Öpücük,
kelimeler gereksiz hale geldiğinde
konuşmayı bölmek için
icat edilen harika bir hiledir."

gelincik

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
“çok ayıp,” d e m ey i n i z. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz “çok ayıp,” d e m ey i n i z. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
“Çok ayıp,” d e m ey i n i z. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
mirim
mirim, @mirim
28.6.2020 01:22:32
Hiç aklıma gelmemişti bu yönü !
Not aldım :)
Ama hemcinslerin sözü kesilmicek bu durumda :)
İleride ata sözü olur..
Kutlarım...
himmet aygüt
himmet aygüt, @himmetaygut
27.6.2020 14:20:51

bilmeyene demiş olalım,
yurtluk yani...

eyvallah.
AZAP
AZAP, @azap
27.6.2020 10:18:27
göstermeseler olmaz mı her şeyin bir yeri var dost...çok çok mu çok ayıp...
n.asım
n.asım, @n-asim
27.6.2020 00:14:55
çok ayıp,,
gurbetçiyim
gurbetçiyim, @gurbetciyim
27.6.2020 00:11:12
Öyle olsun... ;-)

Sevildin...

Tebrikler gelincik!
Ahmet Coşkun 1
Ahmet Coşkun 1, @ahmetcoskun1
27.6.2020 00:09:49
:)

yüreğine sağlık
güzel hille
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL