Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Buğra Durmuş Özdemir
Buğra Durmuş Özdemir

SENDE YANASIN

Yorum

SENDE YANASIN

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

541

Okunma

SENDE YANASIN

… SENDE YANASIN…….



Nasıl bi aşka düşürdün beni

Yüreğim yaktın cigerin yansın

Ateşler içinde bıraktın beni

Senin yüreğinde ateşte yansın





Gülmez olsun o gülen yüzün

Hiç dinmesin ciğerinde sızın

Beddua değil bu sana sözüm

Seninde kalbinde ateşte yansın





Dayandığım tək bir dalımdın

Sevdim seni benim canımdın

Güzel yüzün baki mi sandın

Senin aşkında ateşte yansın





Ne bu günüm ne yarınımsın

Tutunduğun dal elinde kırılsın

Yurduna yuvana çakallar dalsın

Senin sevdanda ateşte yansın



Durmuş Özdemir

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sende yanasın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sende yanasın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENDE YANASIN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL