Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
abdullah avcı
abdullah avcı

BİLİYON MU?

Yorum

BİLİYON MU?

( 3 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

748

Okunma

BİLİYON MU?

Bir kor düşürdün şu gönlüme
Hergün yanar dururum BİLİYON MU?
Bu sevda götürür beni ölüme
Hep seni sever dururum BİLİYON MU?

Güneş batınca karanlık olacak
Sevdalı başım yastıkla buluşacak
Gözümden yaşlar bir bir akacak
Başımı taşa vurur dururum BİLİYON MU?

Gönlüm daha ne kadar acı çekecek?
Virane gönlüm ne zaman yeşerecek?
Allah vermiş elime büyük yetenek
Seni yazar yazar dururum BİLİYON MU?

Senin için gözümden akıtttım seli
Görenler diyormuş, Mecnundan deli
Sende tutmadın sana uzattığım eli
Çöllerde seni arar dururum BİLİYON MU?
ABDULLAH AVCI 20/06 /2021



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Biliyon mu? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Biliyon mu? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİLİYON MU? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
24.6.2020 15:36:44
5 puan verdi

Güzel bir şiirdi, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL