Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
İLK VE SON
İLK VE SON

BEN SEVMESEM

Yorum

BEN SEVMESEM

( 1 kişi )

2

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

629

Okunma

BEN SEVMESEM

PARA ETMEZDİ VARLIĞIN
SEN BİR HİÇTİN, BEN SEVMESEM
SARKIMDA GEÇMEZDİ ADIN.
SEN BİR HİÇTİN, BEN SEVMESEM
.
AŞK DEDİĞİN, YALAN BİTTİ
DÜŞLERİNDE, RÜYAN BİTTİ
DEMEK BENLE, İŞİN BİTTİ ?
SEN BİR HİÇTİN, BEN SEVMESEM
.
YÜREĞİME, KATTIN HÜZÜN
KALLEŞLİK MİŞ, MEĞER ÖZÜN
BAK GÖRÜNDÜ, GERÇEK YÜZÜN
SEN BİR HİÇTİN, BEN SEVMESEM
.
ÇATTIN BANA, HEP KAŞINI
KİM SİLERDİ, GÖZ YAŞINI ?
GİT İSTERSEN, AL BAŞINI.
SEN BİR HİÇTİN, BEN SEVMESEM

...İLK VE SON..

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ben sevmesem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben sevmesem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEN SEVMESEM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
sorgunlu
sorgunlu, @sorgunlu
19.6.2020 18:22:31
Büyük usta Aşık Veysel demişya usta... Güzelliğin beş para etmez bu bendeki aşk olmasa diye...
Güzeldi usta buda güzeldi
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
19.6.2020 18:04:13
5 puan verdi
BEN SEVMESEM

Güzel bir şiirdi, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşım içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL