Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Koca çınar
Koca çınar

İNCE DERİN

Yorum

İNCE DERİN

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

1,0

Puan

656

Okunma

İNCE DERİN

İNCE DERİN

İNCE DERİN

O suskun ben suskun gönlüm
Konuş diyeceğim ömrüm
Bakar sana bu gözlerim
Yanar bağrım ateş hüznüm

Bağır çağır bir şey söyle
Sensizim de beni üzme
Tut elimi sakın küsme
Yine benden kaçıp gitme

İnce derin sevdim seni
Maviş bakardı gözleri
Kalp e yazmış aşk sözleri
Canımı al sen misali

Kor akmış gönlüme düşer
Sevdiğim yaramı deşer
Mecnun olmuşum kör gezer
Sustukça yar beni ezer

KOCA. ÇINAR. HÜSEYİN ÇINAR

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

1.0

100% (1)

İnce derin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İnce derin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İNCE DERİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL