Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Küçük Ali YILDIRIM çölçık
Küçük Ali YILDIRIM çölçık

Bu şehrin tek yabancısıyım

Yorum

Bu şehrin tek yabancısıyım

( 3 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

659

Okunma

Bu şehrin tek yabancısıyım

Bu şehrin tek yabancısıyım
Sokaklar tanıdık
İnsanları tanımadık
Yüzler kaybolmuş suretleri bildik
Büyümüşler kocaman olmuşlar
Burunları arşta
içleri soluk kanları donuk
Bir sorsan kıl aldırmazlar
Bilmiyorlar ki
Dışları paris içleri somali
Ben şehrin yabancısıyım
Ben köyümün hamalı
Ben köyümün aşinası
Saf ama dürüst
Hem insan hem adam
Şehir çalmış insanlardan insanlığı
Hoştur uzaklardan davulun sesi
Dibinde oturup dinlemeden

A.YILDIRIM / 260718

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Bu şehrin tek yabancısıyım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu şehrin tek yabancısıyım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bu şehrin tek yabancısıyım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kul düşünce
kul düşünce, @kuldusunce
14.7.2020 11:09:35
5 puan verdi
duygu sarmalı okunası bir şiirdi
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL