Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Nafiz Tançağlar
Nafiz Tançağlar

BİZE DE SÖYLEYİN ÇOCUKLAR

Yorum

BİZE DE SÖYLEYİN ÇOCUKLAR

( 2 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

665

Okunma

BİZE DE SÖYLEYİN ÇOCUKLAR

BİZE DE SÖYLEYİN ÇOCUKLAR

Ana karnını delen çocuklar,
Bize de söyleyin deldiklerinizi.
Dönen Dünya’ya gelen çocuklar,
Bize de söyleyin geldiklerinizi...

Ağlayıp yaşını silen çocuklar,
Bize de söyleyin sildiklerinizi.
Her bir şeyi bilen çocuklar,
Bize de söyleyin bildiklerinizi...

Göklere bakıp gülen çocuklar,
Bize de söyleyin güldüklerinizi.
Bizim yüzümüzden ölen çocuklar,
Bize de söyleyin öldüklerinizi...

NAFİZ TANÇAĞLAR
2 Haziran 2020 Salı 07.00
Y.Ova / K.Çekmece / İstanbul

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bize de söyleyin çocuklar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bize de söyleyin çocuklar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİZE DE SÖYLEYİN ÇOCUKLAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmail Aydoğmuş
İsmail Aydoğmuş, @ismailaydogmus
13.6.2020 09:42:59
5 puan verdi
"Göklere bakıp gülen çocuklar,
Bize de söyleyin güldüklerinizi.
Bizim yüzümüzden ölen çocuklar,
Bize de söyleyin öldüklerinizi...

NAFİZ TANÇAĞLAR" Yüreğinize sağlık değerli hocam.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL