Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
mehmet gürgön
mehmet gürgön

GİDEMEZSİN

Yorum

GİDEMEZSİN

( 1 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

356

Okunma

GİDEMEZSİN

GİDEMEZSİN

Parça parça kırılsanda
İzin vermem gidemezsin
İçten içe darılsanda
Bırakıp da gidemezsin

Bazen sevgi haz olmalı
Arada bir naz olmalı
Aşkta kışla yaz olmalı
Darılıp da gidemezsin

Anlaşmanın vardır yolu
Sanma aşkta bardak dolu
Düşün biraz sağı solu
Burutup da gidemezsin

Sanıyorsun herkes mutlu
Oysa onlar hep umutlu
Bir bizmiyiz çok bulutlu
Kırılıp da gidemezsin

Mehmet Gürgön 26/05/2020

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gidemezsin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gidemezsin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GİDEMEZSİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL