Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
İsmail  MALATYA
İsmail MALATYA

ÇOKÇA GÜLÜN

Yorum

ÇOKÇA GÜLÜN

( 4 kişi )

2

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

1717

Okunma

ÇOKÇA GÜLÜN

ÇOKÇA GÜLÜN

Sahip olduğunuz ne varsa aman
Kıymetini iyi bilin dostlarım
Başınıza bir dert geldiği zaman
Az üzülün, çokça gülün dostlarım.

Sahip olduklarımı hep saklardım
Kendime mutluluğu yasaklardım
En yüksekteki çiçeği koklardım
Dikeni batardı gülün dostlarım.

Gece gündüz yükseklere bakardım
Oturup da ne ağıtlar yakardım
İsyan eder zıvanadan çıkardım
Sustu bundan sonra dilim dostlarım.

Gel diyenin arkasından koşardı
Şak şak tutar onlar ile coşardı
İsmail MALATYA bunu başardı
İşte budur benim halim dostlarım.

İSMAİL MALATYA 22/05/2020-CUMA-İST.

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Çokça gülün Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çokça gülün şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÇOKÇA GÜLÜN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Çelebi TÜRKKÖSE
Çelebi TÜRKKÖSE, @celebi-turkkose
22.5.2020 13:12:55
5 puan verdi
Güzel ve anlamlı
Kutlarım
Çelebi TÜRKKÖSE
Çelebi TÜRKKÖSE, @celebi-turkkose
22.5.2020 13:12:13
5 puan verdi
Güzel ve anlamlı
Kutlarım
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL