Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Atilla Çakıroğlu
Atilla Çakıroğlu

Kabul Olmuş Dualar

Yorum

Kabul Olmuş Dualar

( 3 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

661

Okunma

Kabul Olmuş Dualar

Yüzyıl önceydi ya 101 kere maşallah.
Bir kurtuluşa ümit olmuştu Gökgözlü.
Milletinin kabul olmuş duası bir insan.
Ülkesinin doğusundan batısına,
Kuzeyinden güneyine ayak basan.
Belki bir kadir gecesi duasıydı kabul olan.
Bugün 19 Mayıs 2020 101 kere maşallah
Allah 1001 kere de dedirtir inşallah...
Şükürler olsun bugünlerimize Allahım.

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Kabul olmuş dualar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kabul olmuş dualar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kabul Olmuş Dualar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL