Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
cu
cumhur

HER YALAN;DOLU GÖRÜNÜR ZATEN...

Yorum

HER YALAN;DOLU GÖRÜNÜR ZATEN...

( 3 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

585

Okunma

HER YALAN;DOLU GÖRÜNÜR ZATEN...

Herşey;
Yalanlar dolusu
Her yalan;
Dolu görünür zaten
Bizi gizleyenlerle
Bizimsi sevdaları sözlemek
Yürek yokuşu
Acıların eseri
Çok kalmadı
Buralarda mutluluk
Ben varmadan
Kalkıp gitmiş
Ten bittiğinde;
Bir kadın
Bir aklın dolusu
Vermiş aşkını
Toz kondurduğu sevgisini
Ser bezleriyle temizlesede
Verilebilir belki
Giz dolu bir ev
Marşandiz karası rayından
Ben çıkmış gibiysem
Makaslamaya gerek yok
Nasılsa nasıllarım
Asılıma yetişemezken
Mendil sallayan
Bir kadın gibi
Nerenin olduğunun
Ne önemi var?
Ben nereliyim demeden
Neresi benimse artık
Hevesi o kadar
Bir yurtluk hikâyesi
Haddi hududu
Umudu yolda kalmış
Umudunamadigim;
Her sen gibi
Nasibi veren ALLAH’ tır
Bir türlü anlamamış...

18.05.2020/ESKŞEHİR

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Her yalan;dolu görünür zaten... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Her yalan;dolu görünür zaten... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HER YALAN;DOLU GÖRÜNÜR ZATEN... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL