Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Gümüşhanlı
Gümüşhanlı

YİĞİT O KİMSEDİR Kİ

Yorum

YİĞİT O KİMSEDİR Kİ

( 1 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

4,0

Puan

777

Okunma

YİĞİT O KİMSEDİR Kİ

YİĞİT O KİMSEDİR Kİ

...rikkat ehl-idir

Yüğit, merttir tahammüllüdür
şeref kazanmaktan uslanmaz
kahramanlığıyla ünlüdür
fazilet uğruna usanmaz

Yiğit, dostun kahrını çeker
sabırlı olur sanki şeker
hatalarına teker teker
yiğit yorulmaz geri durmaz

Yiğit, ırzını, namusunu
korur dinini, devletini
vatanını, millliyetini
şeref kazanmaktan uslanmaz

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

4.0

100% (1)

Yiğit o kimsedir ki Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yiğit o kimsedir ki şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YİĞİT O KİMSEDİR Kİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL